2014-10-06 09:16:12• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Energikusan indul a napja

Napi horoszkóp október 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Meglehetősen fáradtan kezdi a hetet, ám a Hold később segíti majd abban, hogy felkészüljön erre az igen erős hétre. Testileg-lelkileg formában kell lennie, hogy minden akadályt le tudjon küzdeni! 21 óra 39 perctől holdszünet lesz. Próbáljon meg pihenni, és gondolkodjon el a következő időszak programjáról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Halak jegyéből indul. Már hajnalban elkezdődik a nyugtalanság: a szokottnál korábban és nagyobb lendülettel kel fel, énekelve kezdheti a napot – nagyon helyesen! Jó hangulata felesleges pénzköltésre csábíthatja – igyekezzen ellenállni! Nem kell az egész áruházat felvásárolnia, de egy-két aprósággal meglepheti magát - csak tartson mértéket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma az Uránusz a Kos jegyében áll, nem túl jó fényszögben a Plútóval és a Nappal: különösebben senkinek sincs kedve dolgozni, az önfegyelem és a munkamorál nem éppen a mai nap jelszavai . A Mars is túlzásokra hajlamosíthatja önt, a Nyilas jegyéből - ne engedjen ennek, mert nagyon rosszul járhat!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Plútó a Bak jegyében áll, pontosan szemben az ön jegyével, ami arra ösztönzi, hogy fokozza a tempót - ezzel egyidejűleg azonban az Uránusz padlóig nyomja a féket. Ma különösen óvatosnak kell lennie, számítson arra, hogy akadályokba ütközik, bármibe is fog. Jobb, ha reggel egy negyed órával hamarabb indul, nehogy elkéssen a munkahelyéről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Pazarul indul a hét, mert az áldást osztó Jupiter az Oroszlán jegyében ébred. Olyan, mintha egy külön erőforrása lenne, ami táplálja, és elevenné teszi. Amitől ma mégis tartózkodnia kellene, az az anyagi ügyek intézése: mindent hagyjon holnapra, a nagybevásárlástól a befektetésig. Szerelmi házát a Mars tölti fel energiával, ami a legjobb állás mindazoknak, akik gyermeket szeretnének!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy fontos és sürgős dolgait intézze, a bolygók gondoskodnak arról, hogy a tisztánlátása egy pillanatra se hagyja cserben, és energiája is akad mindehhez. Ma sikerül valami olyat alkotnia, amire nagyon büszke lesz! Mindemellett törekedjen a pontosságra, ugyanis a Hold a Halak jegyében lazaságra csábít – ne engedjen neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma a Hold a Halakban áll, szemben az Uránusszal, ami nyugtalanná és idegessé teszi önt. A legjobb, ha elfoglalja valamivel magát, szervezzen magának sok teendőt a mai napra, minél többet, annál jobb. Találkozhat olyan emberekkel, akik nem a legjobb szándékkal közelítenek önhöz – kerülje el a gyanús alakokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Halak jegyében áll. Most mindenkinek megmutathatja, mennyire gyors és hatékony tud lenni. A napi penzumnál jóval többet el tud végezni, és mindezt hiba nélkül, nem kapkodva teszi. Természetesen lesznek irigyei is, de ez sokkal jobb, mint ha mindenki sajnálná önt, nem igaz? Ne csodálkozzon, ha mindenki növeli a tempót, és egyben az elvárásokat is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Energikusan indul a nap, hiszen a Mars hajtja a Nyilas jegyében: minden felgyorsul Ön körül, de úgy fogja látni, hogy mégsem megy minden simán. Őrizze meg a józanságát, és ne terhelje túl magát. A stresszre ma egyáltalán nincs szüksége!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Halak jegyének végén jár, a Plútó és az Uránusz nem túl szerecsés fé nyszögben állnak egymással: ma semmi sem megy súrlódásmentesen. Az emberek fokozzák a tempót, az utcán és a munkahelyen is nagy a nyüzsgés. Amíg a legtöbben feladják ön nekilát a feltornyosult feladathegyeknek. És lássanak csodát: ha valaki kitartó és koncentrál, még a megbolondult csillagok mellett is el tud érni valamit!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Halak jegyében álló Holddal jól indul a hét. A Szaturnusz ügyel rá, hogy a szórakozás mellett a kötelességeivel is törődjön, és nem engedi, hogy könnyelművé vagy vakmerővé váljon. Ám a Jupiter, a Mars és a Plútó szabályosan felkavarják ezt a napot, és teljes lesz a káosz! Sajnos nem teheti azt, amit csak akar – az most kiváltképp veszélyes lenne!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Mars és az Uránusz kölcsönösen sürgetik egymást, ennek hatására túl hektikussá és kényelmetlenné válhat a környezete - ne hagyja, hogy mindez átragadjon önre! Maradjon nyugodt, fogadja a dolgokat úgy, ahogy szokta, ne ússzon az árral, az most nem lenne szerencsés.

Napi horoszkóp
Noiportal.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: